Ab 7.1.2019 sind wir wieder für Sie da!
+40-725-516140
+40-725-516140 info@elmar.ro

Configurator pentru garduri din aluminiu și porți ELMAR

Care este ordinea?

1. Alegeți modelul, culoarea și dimensiunea gardului sau a ușii de acces și introduceți-le în configuratorul nostru ELMAR.
2.
Pe e-mail primiți imediat o ofertă de preț și printr-un clic puteți face o comandă neangajantă. Ulterior vă vom contacta noi.
3.
Discutam anumite detalii, echipa noastră de specialiști va realiza pentru dvs. o vizualizare profesională a desenelor de producție și montaj.
4.
Vă aducem gardul, îl montăm, după care puteți să vă bucurați de noua și mai aspectuoasa împrejmuire.
Aici veți primi oferta de preț cel târziu in 5 minute
MONTANA
Cel mai reprezentativ pentru gardurile din gama Design, poate veni în întâmpinarea celor mai îndrăznețe idei ale dvs.
UTAH
Aceasta creație elegantă cu forme curbate si ondulate intruchipeaza această geometrie cu elementele linnile ascutite si directe ale casei.
NEVADA
Un gard opac cu stil, în spatele căruia spațiul dvs. privat este protejat.
PORTO
Porto este un gard minunat din aluminiu, cu un aspect asemănător jaluzelelor, care se evidențiază prin masivitatea sa. Dacă iubiți spațiul privat, atunci acest gard este pentru dvs.
LYON
Un gard liniar aerisit, pe care puteți să îl decorați suplimentar.
DUBAI
Unul dintre cele mai noi modele verticale moderne din portofoliul nostru, cu transparența subtilă, subliniază intimitatea dumneavoastră.
MALAGA
Designul expresiv și unic, cu un motiv de plante, conferă gardurilor dvs. o individualitate artistică și poate fi găsit în portofoliul nostru de garduri semi-transparente.
BILBAO
Gard opac din aluminiu, din gama Design, asemănător jaluzelelor, care iese în evidență prin masivitatea sa. Dacă sunteți adeptul design-ul și doriți un spațiu privat, atunci acest gard este pentru dvs.
REMO
Un gard orizontal modern, care scoate în evidență liniile terenului dvs., cu spații fine prin care se poate vedea, destinat clienților exigenți.
TRIPOLIS
Un design compact, modern, orizontal, care prin efectul 3D accentuează marimea cladirilor.
FLORIDA
Design-ul decent și în același timp modern al acestui gard oferă o senzație de transparență și se armonizează cu casa dvs. și cu împrejurimile.
VEGAS
Fratele modelului nostru Dubai, cu linii orizontale accentuate și transparență redusă, imită modelele clasice de gard.
IBIZA
Gard din aluminiu clasic și simplu, care scoate în evidență liniile înălțimii gardului și ale terenului dvs.
SENA
Un crai modern SENA evidențiază contururile și liniile proprietății dvs., în același timp are o formă puțin neobișnuită.
HAVANA
Acest crai din gama Design permite luminii să intre în grădina dvs, privirile rămân însă ațintite doar pe gardul dvs., în funcție de variantă.
DAVOS
Un gard din aluminiu masiv și compact, care protejează spațiul dvs. privat și trasează limitele.
NICE
Un gard minunat din aluminiu, rustic, care trasează contururile grădinii dvs. protejând-o de privirile celorlalți.
LIMA
Lima este un înveliș bun, care lasă să se vadă în curtea dvs. și în același timp este și estetic. Puteți să îl comandați drept, convex sau ondulat.
RIO
Structură decorativă datorată elementelor deosebite precum vârfuri, sfere sau bulbi, face din terenul dvs. o ispită, putând fi pus la dispoziție drept, convex sau ondulat.
GRANADA
Acest băiat decent, decorativ este fratele mai mic al lui LIMA și RIO. Lăsați-vă sedus.