+40-725-516140
+40-725-516140 info@elmar.ro

DESPRE NOI

Suntem cea mai mare și mai veche firmă producătoare de garduri din aluminiu, porți, balcoane și copertine din Slovacia. Vă oferim un pachet complet: vă ajutăm să găsiți varianta cea mai potrivită pentru dvs., plănuim împreună cu dvs., materializăm ideile dvs., acoperire cu un strat de pulbere și prelucrare finală, montaj, garanție și service.

Cum sunt posibile toate acestea?

Suntem o firmă cu peste 40 de angajați iar în ultimii 15 ani ai existenței noastre am făcut fericiți 5631 de clienți din Austria și Slovacia.

Avantajele noastre

Acoperirea cu un strat de pulbere de aluminiu nu ruginește niciodată, nu sunt necesare alte vopsiri sau împrospătări grație acoperirii certificate cu un strat de pulbere.

Garanția calității

Suntem singura firmă din Europa, care oferă 11 ani garanție pentru acoperirea cu un strat de pulbere. Depunem eforturi pentru a veni în întâmpinarea ideilor dvs., astfel încât acestea să se armonizeze cât mai bine atât cu împrejurimile cât și cu casa dvs.

Martin Šmotlák – proprietar

Scopul meu este să ofer bucurie și să văd un zâmbet pe chipul fiecărui client. Din acest motiv pentru mine este o obligație să creez un produs, care să vă ofere servicii ireproșabile pentru toată viața.

11 ANI GARANȚIE PENTRU ACOPERIREA CU PULBERE

EXECUȚIE, ACOPERIRE CU UN START DE PULBERE ȘI MONTAJ realizate de un singur furnizor Și experienȚă de-a lungul mai multor ani

Deschide conversația
Need help?
Vă putem ajuta?